“De behandelingen voelen als een intense work-out zonder dat ik me hoef in te spannen”

Beste Health Counseling

Sinds dat ik in januari ben begonnen bij Healthcounseling Nijmegen met electrostimulatie ben ik van 100 kg naar 79 kg gegaan! Ik had nooit verwacht dat ik zoveel zou kunnen afvallen. De behandelingen voelen als een intense work-out zonder dat ik me hoef in te spannen. Omdat ik het idee had dat mijn buik en benen sneller gingen dan mijn armen ben ik de armbehandelingen erbij gaan doen. Mijn armen voelen nu een stuk steviger en strakker. Hierdoor ben ik er zeker van dat de behandelingen echt werken! Daarnaast heb ik een weekmenu gekregen waarbij ik erg veel kon varieren in koolhydraatarme maaltijden. Na een tijdje ben ik zelf wat meer gaan experimenteren met het maken van maaltijden waarbij ik het weekmenu als uitgangspunt nam. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor nieuwe eetgewoonten heb aangeleerd die ik hierna kan blijven toepassen. Al met al ben ik dus erg tevreden over Healthcounseling Nijmegen en kan ik het iedereen aanraden!