EMS heeft een hoop te bieden, lees hier hoe onze EMS programma’s werken.

2

Iedereen die graag een paar pondjes wil verliezen en zijn lichaam in vorm wil brengen moet het volgende weten: eindeloze uren van cardio of op de loopband in de sportschool zullen de honger van het bereiken van je doelen niet verzadigen. Dit omdat het je alleen zal helpen om een kleinere versie van je vorige zelf te worden.

In plaats daarvan moet je EMS training proberen, werken aan je uithoudingsvermogen en kracht opbouwen en je zal er veel beter uitzien!

Een recente studie onderzocht het effect van EMS training samen met het metabolisme. Twaalf patiënten werden verdeeld in twee groepen: de eerste voerde de EMS training, 2 keer per week gedurende 12 weken uit, terwijl de controlegroep als extra een op bloedwaarde gebaseerde voedingspatroon volgde.

Na 12 weken werden de effecten vergeleken. Vergeleken met de testgroep, had de groep die EMS training met aangepast voedingspatroon volgde enorm verhoogde vetvrije spiermassa en lagere vet percentages, en sterk verbeterde bloedwaardes. Als gevolg van EMS Training met daarbij een aangepaste voedingspatroon verbeterden de kenmerken van het metabolisme.

Wij bieden je enkele enorm effectieve oefeningen bij EMS Training. Bovendien vereisen ze geen conditie, en zullen ze helpen spieren op te bouwen, veroudering vertragen, en je helpen er verbazingwekkend uit te zien!

De trillingen die je voelt zijn elektronische gestimuleerde ‘verbindingsbewegingen”, wat betekent dat ze zich richten op meer spieren tegelijk, en ze zijn niet in een bepaalde volgorde. Bij 2 keer per week bedrijft je lichaam echt top sport en zal het je enorm helpen het meeste lichaamsvet erg snel te verbranden!

De volgende oefeningen ZIJN DE BESTE oefeningen om je lichaam in vorm te krijgen en voor het opbouwen van goedgevormde spieren.

1

Total Body Ultra Fast

Deze oefening raakt alle grote spiergroepen en laat je hart het bloed sneller rondpompen. Het zal je helpen meer buikvet te verbranden dan een heleboel uren van cardio. Ook kun je het programma aanpassen aan elke conditie. Het zal de vet verbranding stimuleren.

Total Body Workout

Dit programma met verhoogde intensiteit zorgt voor een diepere, langere blootstelling wat zorgt voor een intense work-out. De ideale oefening voor mensen die extra hard willen trainen met snelle resultaten.

Total Body Workout Extra

Het programma voor iedereen waarbij de work-out een extra inspanningsgevoel moet geven. Bij deze training zijn de spierspanning, de duur van de blootstelling en de intervallen verhoogd. Dit is extreem goed voor het stimuleren van de spiergroei.

Total Body Active

Het programma voor extreme blootstelling aan de diepste spierlagen. Zweterig trainen voor diegenen die hun persoonlijke grenzen willen testen. Genadeloos, maar met succes.

Total Body Slim

Door het simultaan stimuleren van het bindweefsel en spieren heeft dit programma een uitstekend effect bij het verminderen van de omvang. Het helpt bij vetreductie en huid verstrakking. Extra effect is een ontwatering van het weefsel.

Total Body & Health

De ideale introductie voor de gezondheidsbewuste klant die een permanente versterking van de spieren wil op een lichter niveau. De voordelen: de spieren worden versterkt, verhoogde spieruithoudingsvermogen en de algemene conditie neemt toe.

Total Body Lymfe en cellulitis

De hoge, automatisch veranderende frequenties zorgen voor een reactie in het lichaam dat hierdoor zijn giftige afvalstoffen door de lymfe verwijderd. Daarnaast worden door de hoge frequenties de aan de oppervlak liggende spieren gestimuleerd. Hierdoor krijgt men vermindering van cellulitis.

Total Body Postnataal

Een intensieve training stimuleert de spieren aan het oppervlak en zorgt voor een aanscherping van slappe spieren en restauratie van de algemene spiergroepen. Ook ideaal voor ondersteuning van diëten. Het geheel zorgt voor een betere houding van de spieren.

Total Body Borstlift

Voor de opbouw van de gevoelige borstspieren die niet regelmatig worden aangespannen. Het programma bouwt spieren op, versterkt hen en lift slappe lichaamsdelen.