Recycle jij ook je goede voornemens van vorig jaar ?

 

Wij doen hier niet aan !

Totalbody metabolic  is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.
Met behulp van het programma kunt u onder begeleiding uw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is uw persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van uw actuele bloedwaarden , voedings intoleranties en uw gezondheidsgegevens.
Het leidt u in vier fasen naar succes en zorgt dat u uw persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en uw gezondheid bevordert.

Hoe werkt Totalbody Metabolic

Uw individuele voedingsplan brengt uw persoonlijke “lichaamschemie” met de bij u passende „voedingsmiddelenchemie” in een nieuwe, metabolische balans. U gebruikt niet alleen gezonde en de voor u noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar u eet veeleer ook díe voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om uw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Uw plan brengt uw gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is derhalve uitsluitend op u en uw gezondheidstoestand van toepassing.

Waarom werkt Total body  Metabolic

Het doel van het voedingsplan is het ondersteunen van uw gezonde stofwisseling en het reguleren van uw gewicht. Om uw doel zo vlot mogelijk te behalen in een periode die u kunt overzien, wordt u begeleid door speciaal opgeleide en gecertificeerde Metabolic  begeleiders.

Waardoor bereikt u met  Total body Metabolic  gewichtsverlies?

 

Fitness

 Door uw individuele voedingsplan krijgt uw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze uw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleert u gemakkelijk en blijvend uw gewicht en versterkt u uw totale hormoonhuishouding.

Welke verbeteringen van de gezondheid bereik ik met Total body metabolic ?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met geschikte beweging  . Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht.
Tegelijkertijd verbetert uw uithoudings- en concentratievermogen en stijgt uw totale energieniveau. U slaapt beter, uw fysieke en psychische kracht neemt toe, u voelt u over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straalt u ook uit! U breekt uw lichaamsvet af en spaart uw spier- en bindweefsel door Totalbodyprogram Metabolic , dat wil zeggen dat uw huid strak en glad blijft.


Wanneer moet ik beslist met het Total body metabolic-programma beginnen?

Deelnemen aan het programma is voor u zinvol en waardevol,

 • als uw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt
  en u op een gezonde manier wilt afvallen;
 • als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een
  verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als
  diabetes type II, reuma, chronische migraine, vetstofwisselingsstoornissen,
  hoge bloeddruk;
 • als u, ongeacht uw leeftijd, energiek en fit wilt zijn met een groot uithoudingsvermogen.

Hoe kan ik aan het Totalbody Metabolic-programma deelnemen?

Ga hier verder naar de vier eenvoudige stappen naar uw doel, naar uw persoonlijke succes.

Wij zijn erkrend door ziekten kosten verzekeringen en mogelijk komt u in aanmerking voor vergoeding (afhankelijk van uw pakket en verzekering ) wij informeren u graag hierover .

 

Healthcounseling   Nijmegen/Druten  www.healthcounselingnijmegen.nl    www.healthcounselingdruten.nl

Daalseweg 37 6521 GG Nijmegen       Kerkeland 9L 6651 kn Druten

024-6791528                                           0487-506796

 

Opmerking:
Het  Totalbody Metabolic -stofwisselingsprogramma mag nóóit het bezoek aan uw arts vervangen, met name bij aanhoudende klachten, en moet niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.