Tip dit werkt wel !!

 koo

Ben jij het jaar ook goed begonnen met goede voornemens voor een gezondere levensstijl? Maar heb je het idee dat de resultaten uitblijven?

Dat is super frustrerend maar dit komt helaas heel vaak voor. Je leest wat op het internet en je kiest bijvoorbeeld een nieuw dieet of wellness programma uit waarvan jij denkt dat het bij je past. Maar waar is die keuze eigenlijk op gebaseerd? Is het het nieuwe dieet wat je favoriete filmster of zijn het nieuwe gezondheidsvoornemens van een model op Instagram die je volgt wat je wilt aanhouden als leidraad? Of heb je je laten inspireren door een health guru? Waar je inspiratie ook vandaan komt het is goed om je te realiseren dat een levensstijl die voor 1 persoon goed werkt niet noodzakelijk ook voor jou werkt. (Helaas was het maar zo makkelijk horen we je denken). En we kunnen eigenlijk hetzelfde zeggen wanneer het op sport aankomt. De ene persoon valt misschien af van hardlopen terwijl de andere persoon geen verschil merkt. (kanttekening hier is wel dat iedere vorm van beweging goed is voor het lichaam natuurlijk). We nemen even voeding als voorbeeld: Onderzoekers van de Weizmann Institute of Science in Israël hebben middels wetenschappelijke studies laten zien dat zelfs als iedereen dezelfde gezonde voeding tot zich nam, het effect hiervan van persoon tot persoon zou verschillen door een uiteenlopende metabolisme.

Voeding en sport en een levensstijl in het algemeen is dus heel persoonlijk. Door een levensstijl van iemand anders na te streven berust je je eigenlijk op giswerk en is het maar de vraag of het gekozen plan gaat helpen om jouw doelstellingen te realiseren.

 

Totalbody program heeft een compleet programma  dat op bloed onderzoek gebaseerde gepersonaliseerde lifestyle programma´s levert.  Deze lifestyleprogramma´s richten zich voor nu voornamelijk op huidverzorging, dieet en sport. Totalbodyprogram biedt niet simpelweg een serie dieetplannen aan of sportplannen waar je uit kunt kiezen maar Totalbodyprogram doet het anders. Zij laten het lichaam beslissen wat het nodig heeft om optimaal te functioneren aan de hand van jouw persoonlijke doelstellingen. Totalbodyprogram  is geen nieuw dieet het is een nieuwe levensstijl, want dat is de enige manier om langdurig resultaat te behalen en te behouden. Middels Bloedonderzoek  onderzoek wordt een uitgebreid rapport opgesteld dat antwoord geeft op vragen zoals; hoe goed werkt jouw Metabolisme? Krijg jij wel voldoende vitaminen en mineralen binnen? En hoe efficiënt is jouw immuun systeem en het vermogen van jouw lichaam om te detoxen? Daarnaast worden intoleranties in kaart gebracht en vanuit daar wordt een op maat gemaakt lifestyle ,voedingsplan ontworpen. Omdat dit plan geheel is afgestemd op jouw lichaam zul je gegarandeerd je doelstellingen behalen.

 

Naast het plan krijg je ook een persoonlijke coach. Deze ondersteunt je en motiveert je en geeft reminders en informatie over je voedingsplan, ook  bij Totalbodyprogram kun je met EMS (electro musculair stimulatie ) zowel passief als actief je spieren gaan  versterken en je lichaam meer kracht uithoudings vermogen en betere vormen geven, verandert er wat in jouw levensstijl dan kun je deze aanpassingen doorgeven zodat het plan hierop wordt aangepast.

Bijvoorbeeld: je baas stuurt je voor een periode naar Singapore waar het klimaat, je levensritme en de voeding geheel anders is dan hier  door deze informatie door te geven wordt jouw plan aangepast op de nieuwe levenssituatie. Het is gebaseerd op normaal eten eat je overal kunt krijgen .Klinkt misschien als een ver van je bed show maar deze technologie is (eindelijk) toch echt hier want ´smart living´ is niet de toekomst maar juist het heden. Doordat je nooit meer hoeft na te denken over wat wel of niet te eten of over de juiste work out of over of je huid wel voldoende is beschermd tegen de vervuiling op je locatie, heb je eigenlijk meer tijd over om van het leven te genieten of je op je carrière te storten. Daarnaast zorgt het plan ervoor dat jouw energie levels altijd maximaal zijn (thank god als je een working mom bent) zodat je het meeste uit je dag kunt halen.

Wil je ook een plan wat werkt klik hier :

http://www.totalbodyprogram.nl/contact/