Total Body E.M.S. passief, uitzicht op een normaal bloedsuikerspiegel

Voor behandeling van mijn diabetes ben ik in contact gekomen met Total Body E.M.S. Ik vertel jullie graag hoe het mij is bevallen.

Na deze ene ervaring met de passieve E.M.S. training kan ik nog niet zeggen of het een impact op mij had, en of het effectief is geweest. Echter, had ik wel een beetje pijn. Al voelde het als een goede pijn, alsof mijn spieren flink ingespannen waren geweest. Het is maar een vermoeden, maar het lijkt alsof mijn diepere laag van spieren is geactiveerd door deze behandeling door de E.M.S training. Al is het natuurlijk zo dat elke (ongewone) sport voor het eerst wat spierpijn geeft.

Wat me zeker heeft verrast tijdens de E.M.S. Training is mijn bloedsuiker waarden. In slechts 20 minuten was deze enorm gedaald. Mijn conclusie: Het doet wat! Door de training kan ik me inspannen wat mijn lichaam ten goede doet, zonder dat het te heftig wordt. Mijn stofwisseling en vetverbranding zijn zeker geactiveerd in deze ene sessie.

De fun-factor is ook belangrijk. Ja, het is gewoon leuk om een training te doen. Ik hou gewoon van het gevoel wanneer mijn spieren gestimuleerd worden door de elektriciteit, het kriebelt een beetje.

Groetjes, Deborah

 

Terug naar overzicht