“zonder medicijnen en een eet plan voor de rest van mijn leven”

buikje-2

Mijn ervaringen met Total Body Program zijn zeer goed. Prima te doen en prima vol te houden. Zeker de eerste twee weken. Deze zijn voor mij nu voorbij en ik ben 3 van de 5 gewenste kilo’s afgevallen. Ik ben dus over de helft! Hoera!
Maar wat ik nog meer “hoera” vind, is dat ik van mijn dikke buik af ben. Mijn taille is van 102 cm naar 91cm gegaan. Allemaal vocht hield ik vast na problemen met mijn hart, zo’n 4 maanden geleden. Het gevolg was dat ik 1 kg per maand aankwam. Waar lag het aan? ik had geen idee.
Ik zag alleen mijn buik maar dikker worden en mijn kleren die steeds strakker gingen zitten. Na overleg met Elvira (mijn coach) de knoop doorgehakt. Ik ging er voor.
Wat mij vooral aansprak was dat ik het vocht ben kwijt geraakt zonder medicijnen en dat het een eet plan is voor de rest van mijn leven geënt op mijn eigen bloedwaarden (!).
Terugval? Vast wel. Maar ik mag sjoemelen en er vooral ook van genieten. Een wijntje? (zo lekker!) mag ook weer. Met een glas water erbij is dat goed te doen! Ik ga gewoon weer een paar dagen op de “strenge stand” van de eerste twee weken en ben zo weer terug op mijn oude gewicht (tenminste dat verwacht ik maar moet het nog even ervaren want morgen begin ik met de derde fase) . Maar dit gaat heel fijn, voel me prima en word hier helemaal blij van!
Groetjes en tot gauw…..

Marianne

Terug naar overzicht