buik

13 kg eraf en 12 cm buikomvang

Healthcounseling/Total Body Program

hierbij mijn bevindigen van jullie programma Metabolic en EMS wat ik volg.

Ik ben begonnen op 2 december. Toen woog ik 121.7 kg en mijn buik omvang was 118 cm. Vooral de omvang van mijn buik was mijn grootste probleem. Mijn doel is 100 kg te wegen en mijn buik flik te verminderen.

In het begin, de eerste 2 weken, had ik nog veel behoefte aan zoetigheid en had ik lichte hoofdpijn
i.v.m. het veranderen van mijn voeding en moest ik veel wennen aan het vele water drinken.
Na de 2 weken was dat helemaal weg, in het bijzonder vind ik dat je geen hongergevoel hebt.

Na 10 dagen woog in 111,6 kg en mijn buik was 111 cm. 10 kg en 7 cm buik omvang eraf.
de EMS waar ik 2 x per week aan ga liggen werkt super. M’n broekriem gaat al 2 gaatjes strakker hahah.
Het begint de mensen om mij heen op te vallen en ik krijg complimenten, dat motiveert mij nog meer.

Nu vanmorgen weer gemeten 20 januari en heb na de kerst weer de daling in kunnen zetten 107.6 kg eraf en een buikomvang van 106 cm. Heerlijk, ik ben nu bezig om ook via mijn voedingsschema recepten toch lekker klaar te maken en heb hier veel plezier in. Ik ben jullie dankbaar voor de steun en begeleiding zonder dat was ik allang weer in mijn oude patroon teruggevallen. ik voel me veel fitter en gezonder.

Ik kan een ieder dit programma aanraden, zeker met Elektrostimulatie en Metalolic.
Zeker wanneer je je buik omvang wilt verminderen.
Huidig resultaat :  – 13.1kg en – 12 cm buik omvang.

Momenteel val ik ook nog af maar in mindere mate. Maar ik heb mijn persoonlijk voedingsschema bij de hand .
En ik blijf voor onderhoud door de tweewekelijkse EMS Training te volgen .
Dank jullie wel, top.
Eric