Contact

Contact


Vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heb je een vraag over een van onze behandelingen? Vul dan onderstaand formulier in, en selecteer de vestiging van je voorkeur. 

Wij zullen dan zorg dragen dat wij binnen 48 uur op je vraag zullen reageren of een afspraak met je inplannen.

 

Naam (Verplicht)

E-mail (Verplicht)

Telefoonnummer

selecteer je vestiging

Onderwerp van de vraag

Je vraag

 

Lees ons Privacy Beleid     

Lees onze Algemene Voorwaarden

 

 

Over ons


In al onze vestigingen bieden we een programma voor je totale gezondheid, ontwikkeld door orthomoleculaire artsen en voedingswetenschappers. Met behulp van verschillende behandelmethodes kunnen we je huidige stofwisseling en daarmee je gezondheid in balans brengen. Dit doen we aan de hand van een volledig uitgebalanceerd en individueel profiel en advies dat persoonlijk wordt ontworpen.

Door gebruik te maken van verschillende methodes kunnen wij een volledig persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Dit maakt het Total Body Program een uniek en compleet programma wat voor je gehele lichaam de beste elementen van deze methodes combineert.
 
 

Professionals


 
Wij werken met een breed netwerk over heel Nederland. Zo zitten we altijd in de buurt. Door kennis te delen proberen wij met alle Total Body praktijken het beste uit onze mensen te halen en zo te gaan voor het beste resultaat. Als praktijk ook bij de Total Body formule horen?  Lees meer over de mogelijkheden.pexels-photo-103127