Body & Mind Release Nijmegen

BODY & MIND RELEASE NIJMEGEN

ache-adult-depression-expression-41253

 De Body Mind Release methode

Veel mensen hebben  fysieke, mentale en sociale klachten en ervaren deze  problemen. Vaak zijn een deel van deze klachten tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Steeds vaker maken wij mee dat  bij een serieuze hulpvraag   de geboden behandelingen en therapieën niet altijd  voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons - anders - omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?
Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaak wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Hier onder vind jij meer informatie over deze unieke Body Mind Release methode.

Jouw ballast bepaalt hoe jij je voelt, denkt en handelt.
De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat.

Verkrampende gevoelens bepalen direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen BEPALEN jouw KEUZES en OF IETS WEL of NIET LUKT in jouw leven.

Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke - erfelijke - ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen.  
Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven?
Jouw ballast  brengen we in kaart !  de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten . Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

Vervolgens leren wij jou hoe jij deze ballast ZELSTANDIG en effectief kunt LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Breed inzetbaar en bewezen effectief

BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Subjectief onderzoek laat 93% positieve resultaten zien bij klachten als:

- Stress, spanning en onrust gevoelens

- Veel fysieke en psychische klachten

- Negatief denken en piekeren

- Angsten

- Gebrek aan zelfvertrouwen

- Verslavingsgedrag

- Kinderen met Gedragsproblemen

- Paniekaanvallen

- Traumaverwerking

- Vermoeidheid

- Gevoel vast te zitten

- Burn-out

- Somberheid

- Afhankelijkheidsgevoelens

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

  •  

HET BODY EN MIND RELEASE TRAJECT

Hier kun je  meer  lezen over het BMR traject wat wij jou kunnen bieden. Een individueel Body Mind Release traject duurt zes weken en bestaat uit zes persoonlijke sessies of consulten.

 

Deze variëren van een half uur tot één uur. In een Body Mind Release consult begeleiden onze   BMR therapeuten je in het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten.

Tijdens de eerste sessie bespreken wij kort waar jij last van hebt. Wij gaan daarbij niet op zoek naar de vermeende oorzaak.  Praten over problemen lost namelijk niets op!!

Anders was iedereen inmiddels wel klachtenvrij. Toch?

Ook de verwachtingen van dit traject worden besproken en zijn duidelijk. De klachten moeten snel minder worden. Onze BMR therapeut geeft je vervolgens inzicht over de innerlijke oorzaak van de klachten en legt je de BMR methode uit.

Zelf leren loslaten
We brengen met de  BMR methode  de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart . Dit (werk)schema krijg jij mee naar huis. Vervolgens leert onze therapeut jou de BMR methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en om positieve gevoelens weer terug te halen.
Hier ga jij tweemaal daags gedurende vijf - tien minuten aan de slag met het gericht loslaten van ballast en eventueel terughalen van jouw positieve gevoelens.

Je zult merken dat dit prima te doen is. De beloning voor jouw inspanningen is er ook naar. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd.

Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft.

Wekelijks worden de vorderingen besproken en krijg jij nieuw 'huiswerk'. Na elke sessie weet je wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom.

Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is echt al een stuk beter. Je ervaart dan - afhankelijk van jouw initiële klachten - steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.

Na dit traject STA jij letterlijk in jouw eigen kracht. Een groot deel van jouw ballast ben je dan definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, heb jij dan nog een weg te gaan. Jij moet jouw balans nog vinden om vervolgens met vertrouwen jouw levenspad te lopen. Je kunt dit dan zelf! Gelukkig kun je niet terugvallen. Na dit traject weet je hoe jij jezelf met deze BMR methode daarin blijvend kunt ondersteunen. Interesse maak HIER een vrijblijvende afspraak .

  •  

Wil jij rust in jouw hoofd? Lees dan hier hoe jij met deze praktische tips de innerlijke oorzaak van malende gedachten snel en bewezen effectief aanpakt.

Zeker in onzekere tijden lopen veel mensen dagelijks – veelal negatief – te malen over van alles en nog wat. Naast gevoelens van stress en spanning zorgt dat gepieker ook nog eens dat jij slecht slaap en jouw geheugen je vaker in de steek laat! Wil jij rust in jouw hoofd? Met deze tips kun je de innerlijke oorzaak van malende gedachten snel en bewezen effectief aanpakt. Eerst leggen we uit waardoor jij piekert.

Jouw brein is een biologische computer!

Onze hersenen en onderbewustzijn functioneren in mijn ogen vergelijkbaar met een computer. Ons onderbewustzijn is hierbij de harde schijf van de computer waarop wij vooral onze persoonlijke conclusies – lees overtuigingen en angsten – , levensprogrammeringen en herinneringen opslaan.

Onze hersenen werken in deze metafoor als de processor die – aangestuurd door ons onderbewustzijn – onze dagelijkse informatie verwerkt.
Dit vermoeden wordt trouwens gedeeld door fysicus Dr. Stuart Hameroff and wiskundig fysicus Sir Roger Penrose. In een documentaire op National Geograpic Science ‘Through the Wormhole’, delen zij hun inzicht dat het menselijke brein vergelijkbaar lijkt met een biologische computer .

Gedachten zijn niet van jou!

Het mooie is dat JIJ niet negatief denkt! Er is iets in jou dat negatieve gedachten aantrekt. Dat iets zijn de beperkende overtuigingen en angsten welke jij met je meedraagt. Zoals een negatief zelfbeeld, de overtuiging afgewezen te worden, angst voor tekort of onzekerheid over jezelf en de toekomst. Deze heb jij ooit gekoppeld aan eerder doorgemaakte vervelende gebeurtenissen. Al jouw herinneringen en gekoppelde overtuigingen sla jij op in jouw onderbewustzijn.
Wanneer ‘jouw’ beperkende overtuigingen en angsten ‘getriggerd’ worden door een gebeurtenis in jouw leven trekken deze zomaar de gerelateerde negatieve en beperkende gedachten naar jou toe. Nogmaals, gedachten zijn niet van jou! Je trekt deze aan. Dus wil jij rust in jouw hoofd dan zal jij de beperkende overtuigingen die op de harde schijf van jouw onderbewustzijn staan, moeten loslaten.

Logisch toch?

Jouw ballast bepaalt hoe jij denkt                                                                                      

Wetenschappers van de universiteit van Tilburg tonen in hun onderzoek aan dat wij grotendeels aangestuurd worden door ons onderbewustzijn. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt zo voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw gedachten en keuzes die jij maakt. Deze ballast kleurt zo de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt.

Sterker nog, onze ballast regeert ons leven.


Snel rust in je hoofd met Body Mind Release        

Binnen deze Body Mind Release methode heb ik de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Dus ook van piekeren en malende gedachten. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten. Vervolgens leren wij jou hoe jij deze ballast zelfstandig en bewezen effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten. Het logische gevolg is dat jij niet alleen snel weer rust in je hoofd hebt maar tevens met hernieuwde energie, positiviteit en inzichten verder kunt komen.
Wil jij snel rust in je hoofd? Doe dan mee met onze bevrijdende workshop of maak  HIER een afspraak voor een individueel BMR traject!


 

  •