Diabetes behandelen en omkeren Rotterdam, suikerziekte

landscape-1445714217-g-diabetes-154932202

Wil je af van al die diabetesmedicatie? Wil je jezelf weer op een gezonde manier fit, energiek en in vorm zien? Leer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft!

pexels-photo-89525Diabetes geeft in het begin vaak alleen vage klachten. Vooral diabetes type 2, waarmee je jaren ongemerkt mee rond kunt lopen. In Nederland hebben 1 miljoen mensen diabetes. Daarnaast zijn er 300.000 mensen die niet eens door hebben dat ze het hebben. Herken je de volgende gebeurtenissen? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen tegen eventuele diabetes.

 • Buitengewoon veel dorst en verhoogde vochtinname
 • Vaak naar de wc moeten
 • Wazig zien en last van rode ogen
 • Terugkerende infecties en slechte wondheling

Een studie onder duizenden mensen toont aan dat gezonder eten en meer lichaamsbeweging de kans op diabetes type 2 met de helft verkleint.

Of wellicht is het je al bekend dat je diabetes hebt, maar bent je het zat om:diabetes-1724617_640

 • Veelvuldig medicijnen te moeten gebruiken
 • Moeite hebben een goede balans te vinden in uw suikerinname
 • Een streng dieet te volgen dat niet past bij uw lichaam
 • Bezoek aparte praktijken voor voeding, fitness en medisch pedicure
 • Word je er gek van dat maar niks lijkt te werken?

Steeds meer mensen krijgen diabetes. Natuurlijk groeit de bevolking, en worden we steeds ouder. Maar de maatschappij wordt ook steeds ongezonder en dat vergroot de kans op diabetes type 2. Hoe voorkomen we dat? Een eerste stap is om te kijken naar waar uw tekorten liggen in uw voeding, beter te leren eten en op verantwoorde manier te gaan sporten.


Sporten en goede voeding ter voorkoming of
vermindering van diabetes klachten hoeft niet zwaar te zijn.

afvallen-door-lopen-1Uit onderzoek blijkt dat allerlei vormen van beweging diabetes kunnen voorkomen. Beweging is ook goed voor mensen die al diabetes hebben. Het verbetert de werking van insuline, en dus de bloedsuiker. Daarnaast kan de juiste voeding ervoor zorgen dat je aanzienlijk minder klachten hebt en zelfs eventuele medicatie kan afbouwen. Dit hoeft niet zo lastig te zijn als veel mensen je doen beweren. Zonder teveel inspanning kun je verbluffende resultaten boeken waar zelfs de medisch specialisten van staan te kijken.

Klinkt dit als een te grote uitdaging? Nee hoor, een van onze cliënten van 73 jaar schreef:

"Hallo Elvira ik ben net terug van de diabetische verpleegkundige, alles is geweldig, zij is ook heel erg blij mee ,ze vind echt super goed en misschien advies voor anderen. Ik mag alvast een tablet voor suiker minderen want eigenlijk heb ik ze niet meer nodig. Volgende controle dan zien we weer wat eraf gaat

Nou ik ben je ook echt dankbaar. Ik voel me echt super. En hun zien dat ook
Ik heb dat boek aan haar laten zien en ze vindt het heel netjes en bij volgende controle zal ik haar wel zeggen om met eventueel contact je opnemen. Maar als je er niet was dan ben ik met deze dingen niet bekend.danke danke Elvira.Tot ziens liefs van me💋💋💋
"

Dit geeft het bewijs dat iedereen het kan! Leer nu hoe onze cliënten dit succes in enkele maanden kunnen bereiken!


Eten wat je nodig hebt en sporten zonder jezelf uit te putten

carrot-1085063_1920Bij Total Body Metabolic gebruiken we gezonde voeding als medicijn. Het persoonlijk voedingsplan gebaseerd op je eigen bloedwaarden dat we voor je opstellen, is erop gericht je suikerspiegel te herstellen en laat je lichaam de voeding weer omzetten in energie. Dit zal voorgoed je laatste dieet zijn. Je merkt resultaten binnen korte tijd die je nooit eerder zag. Dit laatste dieet is daarom geen definitieve gids maar pas het begin van een reis naar een nieuw en gezond leven. Met het Total Body Metabolic program herover je de controle over je gezondheid door middel van kennis en bewustzijn, niet door middel van ‘shakes’ en honger.

Naast gezonde voeding, is het belangrijk om op een gezonde verantwoordelijke manier te gaan sporten. Dit kan zonder (te)veel inspanning.

QBLIPOPLUS-aangesloten-kfOnze geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling is identiek aan een traditionele work-out. Deze behandeling biedt de ideale uitkomst voor diegene die niet kunnen of willen trainen. Met de elektro­training train je je lichaam op een gerichte manier, zonder dat je je hoeft in te spannen. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulator­programma’s, waarvan elk programma zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Dus heb je een specifiek gebied van je lichaam dat extra aandacht nodig heeft? Met de aanpak van Total Body E.M.S. kunnen we je gericht behandelen.

 Als je serieus overweegt om de problemen met je lichaam aan te gaan pakken nodigen we je uit voor een gratis kennismakingsafspraak bij Total Body Program Rotterdam. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn!

Wij werken als volgt:

 • Gratis kennismakingsafspraakfitness-332278_640
 • Proefbehandeling
 • Advies persoonlijk behandel Plan: (Doelstelling, kosten, vergoedingen)
 • Persoonlijk behandel Plan met regelmatig evaluatie
 • Bij afronding jaarlijkse Total Body Program Check

Durf jij de stap naar een verbeterde versie van jezelf te zetten?

Maak  een kennismakingsafspraak bij total body Rotterdam