lagerugpijn

Lage rug pijn is erg pijnlijk

 

 

Enkele van de meest voorkomende oorzaken van pijn in de onderrug is een overspannen/overbelaste rugspier, veroorzaakt door te lange werkdruk, stress, verkeerde houding ,

de spierspanning wordt dan te hoog en deze  verkrampt het schiet er in: bij een verkeerde kant op draaien, het tillen van een zwaar voorwerp, of gewoon genetica. De ernst van de pijn kan variëren van mild tot intens. Je voelt tintelingen of een brandend gevoel in één of beide benen.

Omdat de conventionele pijnstillers alleen tijdelijk vermindering van de pijn geven, zijn diegenen die aan onderrug pijn lijden voortdurend op zoek naar de oplossing voor hun ongemakkelijke pijn, via de alternatieve geneeskunde.

Volgens TotalbodyProgram is een effectieve, natuurlijke manier om wellness en ontspanning te bevorderen, en de behandeling met de medische apparatuur die bekend staat als electrostimulatie. Het helpt bij het herstellen van de doorbloeding en verminderd de krampen in je spieren , of masseren op specifieke drukpunten op het lichaam met elektronische pulsen.U ervaart meteen verlichting .

In dit artikel, gaan we u vertellen wat welke EMS behandelingen u  kunnen helpen bij het verminderen van de pijn in je onderrug, en vele andere aandoeningen.door middel van de elektro-simulator (EMS) trainen we gericht uw lichaam en verlichten we chronische pijn. EMS kan worden gebruikt voor de behandeling van acute en chronische pijn, blessures en verschillende spier- en zenuwpijnen. EMS wordt ingezet met als doel:

  • Verbeteren van de spierspanning en spierkracht 
  • Sneller herstel bij blessures
  • Sneller herstel na operatie of fractuur
  • Verbeteren van de spierspanning na een periode van verplichte bedrust
  • Verbeteren van de spierspanning na dieet

Wat anders te doen voor lage rugpijn?

Naast deze uitstekende behandelmethode , zijn er een aantal andere dingen die je kunt doen om je pijn in de onderrug te verlichten. Sommige zijn toepassing van een ijscompres op het getroffen gebied, bewegen en het vermijden van de zit positie om aanscherping van de spieren en spierkrampen te voorkomen.

Ook  kan EMS  de spieren rond het pijnlijke gebied  versterken dat kan helpen bij het verminderen en voorkomen van pijn in de onderrug. Vermijd het dragen van hoge hakken (boven een inch), omdat dit je houding en je onderrug conditie zal verbeteren. Tenslotte het aanhouden van een normaal gewicht wordt ook aanbevolen als het gaat om de behandeling en preventie van lage rugpijn.

Zoals je kunt zien, kun je aanzienlijke verbetering van uw conditie bereiken door  1 keer per week een preventieve behandeling te doen van 45 minuten . Het belangrijkste is persistent zijn, en je zal zeker positieve resultaten zien.