Wat een prachtig resultaat van één van onze klanten! Lees het hier:

belly-body-calories-diet-42069Altijd veel gesport maar na mijn laatste zwangerschap kwam daar de klad in. Druk leventje met 2 kleine kinderen en een hectische baan. Ik nam weinig tijd om voor extra beweging, at niet de juiste dingen en langzamerhand kwamen er wat kilootjes bij, die er niet zo weer afgingen. Ik had geen overgewicht en toch net die paar extra kilo’s voelde niet goed. Ik had nog nooit enig dieet gevolgd, maar moest echt iets gaan doen. Daar was ineens Health Counseling Nijmegen. Na een intake gesprek en een proefsessie de knoop doorgehakt. Wat mij aansprak was de plaatselijke figuurcorrectie. Het extra gewicht zat voornamelijk op mijn boven benen en hier kon elektrosimulatie mij bij helpen. Voedingsadviezen opvolgen en 2 keer per week een behandeling.

Na 20 sessies was het resultaat daar. 5 cm per been minder en 5 kg lichter, wat een verschil. Nog steeds ga ik wekelijks voor mijn electrostimulatie sessie, omdat bijhouden belangrijk is.

Elvira en Miranda bedankt ben erg blij met het resultaat!

Terug naar overzicht